Ugrás a fő tartalomra

Rövid szombati jelentés



A rendszeres olvasók valószínűleg észrevették, hogy az oldal lassabban frissül, mint ahogy eddig megszokhatták. A kezdetekben - három éve, Jó Ég! - még két naponta jött új könyves poszt, majd három, idén pedig sokszor négy nap is eltelt két írás között. Bevallom, ez a belassulás nem volt előre betervezve, de a mindennapos feladatok (család, munka) mellett egyszerűen nem tudok gyorsabban haladni. Szerencsére nem is kell, nem hajt a tatár. A múlt héten - és ezen a héten még inkább - viszont hirtelen annyi magánjellegű feladat szakadt rám (oviszünet, konyhatatarozás, stb.), hogy nem nagyon volt időm olvasni és persze így írni sem - ...de még a World of Tanksba sem sikerült belogolnom hetek óta. A nyári hőség (semmire sem vágyom, csak a kanapén elterülve nézni egy jó filmet) sem segít persze a dolgon.

Egy szó mint száz, várhatóan szeptemberig nyári üzemmódba kapcsolok. Nem megyek szünetre, olvasok, írok, posztolok folyamatosan, de csak módjával, öregurasan - ahogy egyébként érzem magam. :P A nyár egyébként is a halálom. Ígérem, szeptemberre újra összekapom magam. :)

Ettől függetlenül terveim szerint a jövő héten két új posztom is olvasható lesz az ekultura.hu-n.

Ti pedig élvezzétek ki a nyarat, és ne a számítógép előtt üljetek!

Megjegyzések

  1. Válaszok
    1. Per pillanat úgy tűnik, hogy NEM. Jelenleg még nem tudjuk, mi lesz, gondolom összeülünk aztán átbeszéljük a dolgokat a nyáron, bár még nem jött "toborzó" email.

      Törlés
  2. Fantazmo amennyire tetszett az elején - annyira meguntam mára -szerintem nagyon sokat eset a színvonala kb. 1 hónapja nem is voltam fent .lehet hogy velem van a probléma de engem valahogy nem érdekel a kaja tippek a J. R. R. Tolkien világából ..semmit mondó filmes Trailer ...
    pedig nagyon örültem amikor elindult ....
    na mindegy maradok itt ebben még nem csalódtam..

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése