Ugrás a fő tartalomra

Nyereményhétfő

Arra gondoltam, dobjuk fel ezeket a lélekölő hétfőket egy egyszerű és gyors játékkal! Az évek során - és most karácsonykor is - sikeresen bekerült a családi könyvtárba egy-egy könyvből két példány is. Már a duplázás nélkül is kerülgetni kell itt a könyveket, szóval éppen ideje, hogy valaki olyanhoz átkerüljenek a felesleges - és persze teljesen új, olvasatlan - példányok, akinek nincsen meg, de éppen ezekre vágyik. Az elkövetkező hetekben véletlenszerű időpontokban lesznek kiírva hasonló játékok, érdemes lesz vissza-visszatérni a blogra. (A nem fantasztikus könyvekért pedig előre láthatóan a Profundus Librum II-t érdemes látogatni majd.)

Az első kötettel ugyan sok polchelyet nem fogok nyerni, de az utolsó két posztot figyelembe véve nagyon időszerűnek éreztem pont ezzel kezdenem. :)

Tehát, aki szeretne egy példányt Hugh Howey nagy sikerű poszt-apokaliptikus sorozatának első részéből, a Holstonból, az:

  1. Like-olja a blogot a Facebookon vagy a Google +-on
  2. Ossza meg a játék posztját (az általa választott közösségi oldalon)
  3. És írja meg kommentbe, melyik a kedvenc poszt-apokaliptikus regénye (vagy filmje)
Nagyjából ennyi lenne tehát. :-)

A válaszadók közül - közjegyző nélkül - véletlenszerű sorsolással lesz kiválasztva a nyertes. A játék vége 2014.02.07 (péntek) 10:00 óra. A győztes privát üzenetben lesz értesítve. (A postacímét elég lesz akkor megadnia majd.)

Játékra fel!

Update: A szerencse ezúttal Egri Tibor kedves olvasónknak kedvezett. Gratulálok neki, és jó olvasást kívánok! :D

Megjegyzések

  1. Bár nem teljesen poszt-apokaliptikus, de az én kedvencem Robert Merle: Védett férfiak című regénye, valamint Lem: Donda professzor – Iljon Tichy emlékirataiból című novellája.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése