Ugrás a fő tartalomra

Ilyen lesz az őszi termés a Metropolis MedianálNa nem mintha nem lennénk mostanában ELÁRASZTVA jobbnál jobb könyvekkel - én legalább is így érzem, nem mintha panaszkodni akarnék -, de mégis, minden egyes hírmorzsának, amik eljövendő megjelenésekről adnak számot mérhetetlenül tudok/tudunk örülni.
Ezért is öröm, hogy a minap kaptam egy válaszlevelet a GALAKTIKÁS fiúktól, amiben fellebbentették, mikre számíthatunk nagyjából tőlük még a zord tél előtt.
A lista nem teljes - és persze még változhat -, hisz csak a már (majdnem) publikus címeket írhatom meg, de mindenesetre már most fel lehet vésni a noteszünkbe pár ígéretes címet az olvasási listánkra. Pár címet sokan már régóta várnak ezek közül - tudom jól!


Lássuk a medvét!


Augusztus
- Marina és Szergej Gyacsenko - (Metamorfózis 02.) - Arszen és a játék hatalma (Brevis est)
- Valerio Evangelisti - (Eymerich ciklus 01.) - Eymerich: Indulj, Inkvizítor!
- Jacqueline Harpman - Orlanda

Szeptember
- Arthur C. Clarke – Michale P. Kube-McDowell - The Trigger
- Robert Charles Wilson - Blind Lake

Jön még szeptemberben egy új Szergej Lukjanyenko könyv is - tehát nem egy újrakiadás! -, de még nincs magyar címe, oroszul meg annyira nem tudok, hogy be tudtam volna azonosítani még a Goodreads-en se - szóval meglepi! :)

Ezen kívül még HÉT címet tudok, amiből - elvileg - három papírforma, könnyen kitalálható, de négy TITOK. A számon lakat! :D

Megjegyzések

 1. óóó, Gyacsenkóék! jajdesoká...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az Inkvizítor sztorija sem rossz, sőt! Az egy 10 részes sorozat, szóval ha bejön, akkor egy időre azzal is elleszünk. :)
   RCW meg ugye mindig jöhet. :)

   Törlés
  2. az inkvizítorosról még nem hallottam, de akkor majd odafigyelek rá.
   Lukjanyenkótól mi jön, sci-fi, vagy fantasy? de csak ha nem titok.:))

   Törlés
  3. Nem vagyok benne biztos, talán sci-fi.
   Egy alternativ Földön mikor Jézus feltámad, a keresztre feszítést úgy hálálja meg, hogy elveszi az emberektôl a fémeket. Aztán eltelik 2000 év. Valami ilyesmi a története.

   Törlés
  4. hű. nagyon bizarrnak tűnik. mire megy az ember a vas nélkül.

   Törlés
  5. Nem csak a vas tűnik el, hanem minden fém. Nekem is tetszik. Jó ötlet! :)

   Törlés

Megjegyzés küldése