Ugrás a fő tartalomra

Nyereményjáték


Hogy, hogy nem, úgy esett, hogy az eheti nyereményjátékunk - a kiadó jóvoltából - újra egy Szukits kötet, mégpedig Ian Watson - Káoszgyermek című könyve, ami a szerző - túlzás nélkül állítható - világhírű Warhammer 40K regény-klasszikusának, az Inkvizítor sorozatnak harmadik kötete. (A regény önmagában is olvasható.)

Ezen a héten rettentő könnyű dolga lesz - ismét - annak, aki meg szeretné nyerni a szóban forgó művet. Nem kell mást tennie, csak írja meg a profunduslibrum@gmail.com emailcímre, melyik volt idén a kedvenc könyve, az eddig olvasottak közül (többet is írhattok). Igen, ennyi. Mindössze egy szerzőt és egy könyvcímet várok (Az email címe legyen egységesen - Nyereményjáték!).
A beküldési határidő: 04.27-e 12:00. A szerencsés nyertes a könyvet postán kapja meg.

Tartalom:
A Negyvenegyedik évezred véres viszályokkal sújtja a Galaxist. Jaq Draco inkvizítor minden erejével igyekszik megfejteni az Eldák ősi könyvét és értelmezni a végső apokalipszisról szóló jóslatot, miközben a birodalom és az idegenek kíméletlen vadászai már a sarkában járnak. Hűséges orgyilkosa, Ey'Lindi elvesztése miatt érzett fájdalma egyre mélyebbre taszítja. Bármit megtenne azért, hogy megtalálja a legendás helyet, ahol vissza lehet forgatni az időt, akár a lelkét is eladná egy démonnak... Ám ha az inkvizítor hite meggyengül, Űrgárdista társának nincs más választása, mint megölni őt.
Eközben a Sabulorb szent világán folyik a mészárlás, és Jaq tudja, hamarosan megérkeznek a Káosz erői. Akkor pedig nem marad más lehetőség, mint a tisztítótűz...

Eredményhirdetés:
Eme egyszerűségében is nagyszerű véletlenszám-generátorral maximálisan tudományosan kiókumláltattam, hogy a könyv szerencsés nyertese nem más, mint:

Farkas Attila

Gratulálok a könyvhöz és jó olvasást kívánok! Köszönöm, hogy a blogon játszottál! :-)
A több tucat most nem nyertes játékosnak is köszönet a részvételéért! Ne keseredjetek el, lesz még játék az oldalon. ;-)

[Gyors elemzéssel megállapítottam, hogy a játékosok idén - eddig - John Scalzi könyveit szerették a legjobban, de több szavazatot kapott Joe Abercrombie, Oliver Bowden valamint... Fábián Janka is! :D]

Megjegyzések