Ugrás a fő tartalomra

Állapotjelentés

Az utóbbi hetekben eléggé robot-üzemmódban 3-4 naponként frissítgetem csak a blogot 1-1 könyvajánlóval. Ennek a karácsonyi készülődésen - és az előtte való héten huszáros vágtában lenyomott legalább száz óra munkának (plusz utazgatás) - kívül más okai is voltak. A pozitívabbak közé tartozik, hogy felkértek, hogy az ekultura.hu-n is publikáljak néhanapján. Két írásom már ki is került oda. Az Ascalon kísértetei és az új Stephen King könyv, a 11/22/63 már ennek az együttműködésnek a gyümölcse. Az írások a közeljövőben itt a blogon is olvashatóak lesznek kibővítve és hozzáigazítva a blog designjához.

Nekem még mindig pozitív ok, ám az olvasóknak már nem annyira, hogy pár hete elkezdtem World of Tanks-ozni, ami szintén nem a leginkább időkímélőbb elfoglaltság, bár nem is olyan vészes, hiszen 15 perces menetekre vannak osztva a csaták. Mindenkinek ajánlom ezt a remek ingyenes, online lövöldözős multiplayer - többszereplős - játékot, aki le akarja vezetni a napi feszültségét. Rengeteg a szerveren a játékos, általában 100.000 körüli a számuk. Köztük rettentő sok a magyar is, bár nem elsősorban beszélgetni járnak fel a tankok szerelmesei. Nos, ez tart, ameddig tart, most épp nagyon élvezem.

Több évnyi "vakoskodás" és sz..akodás után végre beruháztunk egy új tévére a DLP-s után. Egy Panasonic TX42ST50E típusjelű plazmára esett a választás tényleg hosszú ideig tartó gondolkodás - és kuporgatás - után. (Akinél nem számít a pénz, az 50"-es VT50-et vegyen! :)) Nem akarok dicsekedni, de ha valaki szintén tévé vásárláson törné a fejét, ezt nézze meg a boltban mindenképp ha teheti, olyan képe van - a régi után legalábbis -, hogy pár napja szinte fel sem keltem előle - és ezt még így tervezem a két ünnep közt is végig. Nem hiába lett 2012 legjobb tv-je a PC WORLD magazin júniusi tesztjében. Az LCD / LED vs. plazma csata nálunk végérvényesen eldőlt. Az egész család imádja, bár volt aki a vásárlás előtt nem repesett az ötlettől, ugye... :D

Masszívan a negatív oldalon a karácsonyi posztban futólag megemlített gyilkosság és egy másik kollégám mai temetése sem segítette elő a gondtalan blogolást - vagy akár a felszabadult karácsonyozást. Az olvasással és az ajánlókkal azért csak-csak haladok, de a nagyüzemet majd január 03-a körül indítom be újra.

Egyenlőre valószínűnek tartom, hogy a filmekről szóló havi összefoglalókat és a sorozatos posztokat - bár elég olvasottak voltak, sőt a Walking Dead 2. évadjáról szóló valamiért soha nem kerül le a dobogóról a napi látogatottság számlálója szerint - hanyagolni fogom, és még inkább a könyvekre koncentrálok.

Hát ennyi mára.
További Szép és Kellemes Ünnepeket!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése