Ugrás a fő tartalomra

Új M.A.G.U.S. a láthatáron

Június 5-én jelenik meg - végre valahára - A Kos és a Kobra éve című M.A.G.U.S. antológia, ami a Manifesztációs háború című alsorozat második része. (Az első rész címe Vihar Ibara felett volt, és nekem nagyon tetszett.) Várólistás.
Épp ideje volt, idén talán még nem is jött ki M.A.G.U.S. könyv egyáltalán.

Tartalom:
A fajháborúkban megtizedelt amundok holdistene, a Pyarron szerinti 3690. esztendő Sötét Együttállása idején megébredt Amhe-Ramun harmadik éve vívja irtóháborúját a hetedkor népei ellen. Az ibarai dzsad kultúra bástyái ledőltek, a Manifesztáció csapatai északnyugaton Ordant, délen a kermarán partvidéket, délkeleten Gorvikot fenyegetik. Mióta hatalmas szövetségesét, Shadont megrendítette a királyválság, Pyarron magányosan dacol az Ősi Nép dühével – 3693 vészterhes vigíliáján elkerülhetetlennek látszik, hogy utolsó észak-galliomarai hídfőállását, Equasselt is elveszítse.
A színfalak mögötti csatározásokban – melyeket Jan van den Boomen lebilincselően izgalmas kiseregénye tár elénk – a Dúlás utáni Államszövetség és Krán is új arcait mutatja meg. A két hatalom nem várt fordulatokban bővelkedő közeledése pedig csak az első ok a háromból, amiért az ynevi krónikák a Kos és a Kobra éveként emlegetik az Égi Fény 3693. esztendejét...

Jan van den Boomen: Doldzsah kegyében
Mira Sandoval: Az azúr hold jegyese
Király Árpád: Vékony vörös vonal

Megjegyzések