Ugrás a fő tartalomra

Filmekről röviden


Nagyjából semmi értelme ennek a posztnak, de áprilisban csak ezeket a filmeket láttam, szóval ez most ennyi lesz! :O :D



Adventures of Tintin (Tintin kalandjai)
Tintin képregénykalandjait nem volt szerencsém olvasni (hacsak a jó öreg Kockásban nem volt belőlük (de ha igen, akkor meg nem emlékszek rá), meg Spielberget is sikk mostanában átkozni, hogy nem csinál jó filmeket, de nekem ez nagyon bejött. Az animációs filmekkel a világon semmi bajom nincsen, és a kalandfilmek is jöhetnek. Ez látványos volt, mondjuk, hogy izgalmas is, fordulatos, de a lényeg, hogy nagyon vicces is (a két nyomozó vagy a zsebtolvaj karaktere de FŐLEG a totális alkoholista tengerészkapitány, aki eszméletlen jó volt - simán Rejtő Jenő szintű karakter)!
9/10

Ez a drámázós kalandos családi mozi is jó volt, de nem volt meg benne az az átütő, szívhezszóló jóság, ami az Amélie-ben megvolt régen. Látványos volt, a felnőtt színészek is jók voltak benne, de a fiú gyerek főszereplő valami iszonyúan nem tetszett. Nem szívesen mondanám hogy tehetségtelen volt teljesen, de igazából mégis mondom. Főhajtás Georges Méliés a filmkészítés cézára előtt.
7/10

Courageous (A bátorság emberei)
Ezt véletlenül néztem meg, azt hittem krimi vagy akciófilm, ehhez képest egy keresztény dráma volt. Négy zsaru és egy ács története, akik szent esküvéssel megfogadják, hogy Jézus tanait követve próbálnak NAGYON JÓ apává válni. Az ízlésemnek ez tömény volt, tele az igaz hit erejéről szóló beszédekkel és vallási tanokkal, viszont meglepően nézhető film volt még így is. Mint gyakorló apuka sok sikert kívánok a szereplőknek! :)
7/10


Megjegyzések