Ugrás a fő tartalomra

A nap jó híre!

The Winter War Is Go On!


A Rendíthetetlenek című posztnál írtam egy nyílt levelet a Szukitsnak, amiben rákérdeztem, hogy a Warhammer könyvek / univerzum rajongóinak van-e okuk félni, hogy a mindennapi Warhammer-betevőjük - érdeklődés hiányában - egyszercsak elfogy. Már feladtam, hogy választ kapjak rá - ezúton is elnézést kérek érte -, de ma megjött a válasz egy email formájában, aminek a lényege ez:

Évente kb. 10 Warhammer regény fog megjelenni a kiadói tervek szerint (gondolom Fantasy és 40k összesen), ezekre le vannak szerződve előre már 2013-ra is, szóval még kb. 20 könyv biztosan meg fog jelenni két éven belül (címeket nem írtak). Ezen kötetek fordítása jelenleg is folyik! A sok témában megjelenő kötet miatt azonban omnibus kötetek nem jelennek meg egyenlőre. (Annyi baj legyen!)



A hivatalos Szukits hírlevelet is ma kaptam meg, abban meg az állt, hogy a Szukits webshopból a közeljövőben már más kiadók új megjelenésű SF, fantasy és horror kiadványaik is megrendelhetőek lesznek. Sőt előrendelhetőek -30% árengedménnyel, legalábbis az első nem Szukits-os könyvnél ez a helyzet (Ray Bradbury - Marsbéli krónikák - Agave). Így azért már majd senkinek nem lehet túl nehéz egyszerre két könyvet megrendelni, hogy a postaköltséget (vagy a pickpack pont költségét) is sikeresen megspórolja az 5000 forintos összeghatár átlépésével!

A jövőben a kiadó heti 1 könyvet szeretne megjelentetni, ami elég huszáros tempó, drukkolok nekik!

Köszönöm az emailt! :D

Megjegyzések

Megjegyzés küldése