Ugrás a fő tartalomra

Agymenés - Heti nyavalygás

Az előző poszt óta szégyenszemre egy oldalt sem sikerült elolvasnom semmiből, aminek több oka is van. Például, hogy el vagyok utazva, semmire sincs időm a baba miatt (ezt nem panaszkodásként mondom), - egy Breaking Bad 4. évados dara azért belefért (nagyon jó kis sorozat) -, meg a bőség zavara, hogy nem tudok választani a sok jó új könyv között, amik előttem állnak még, valamint, megnéztem az Északnyugati átjáró című 1940-es filmet Spencer Tracy-vel a főszerepben, hiszen egyik legnagyobb könyvélményem volt anno az azonos című Kenneth Roberts könyv, és mivel utoljára kb. az internet "beindulásakor" olvastam, nem is hallottam arról, hogy ebből készült film is, szóval azonnal pótolnom kellett. (Nem hogy az Oliver Wiswell-t olvasnám inkább, ami még hátra van tőle. - Ja, ebből az "új" kiadást ne vegye meg senki, mert az csak a könyv fele, a régi 40-es évekbeli kiadás több mint 500 oldallal hosszabb (nekem kétszer kellett megvenni persze, mert nem figyeltem oda erre!))

Most, a film után meg a könyvet akarom azonnal újraolvasni, hiszen a film csak egy részét dolgozza fel a könyvnek, viszont arra pont jó volt, hogy felidézzem, mennyire istentelenül tetszett ez a könyv, és most csak ülök, és várom, hogy valami legyen, hiszen ez a könyv nem egy rövid kis mű és időm meg eddig sem volt az eddig felgyűlt könyv-hátralékom pótlására, szóval a kétségbeesés kerülget.
Hozzátéve, hogy elkezdtem játszani a Vindictus-al, ami nagyon bejön, de laptopon nem egy nagy élmény most, szóval arra is kéne időt szakítani majd otthon, plusz a melóban is felpörögtek az események - bár az még csak szombattól érint, mert ráadásként ez az időbeli elúszás még SZABI közben is történt, nem csak egy átlagos munkás héten.

Ti hogy kezelitek jobban az időtöket (vagy mindenki csak rohan és nincs erre semmi megoldás?)?
Én rászoktam, hogy ha kell ha nem, 4-5-6-kor kelek minden nap. Jobban mondva a normál kelési időm előtt 2 órával, hogy legyen egy kis időm olvasni is, ne csak a napi rutinra. Megsúgom, annyira nem működik jól! :P

Ja, és 10-én jön ki elvileg Brent Weeks "Árnyas" sorozatának 3. része is!!!

Megjegyzések

  1. Az Abercrombie könyv új része is kijön? A Könyvmolyképző oldalán egyszerűen nem találom a megjelenési dátumokat...

    VálaszTörlés
  2. Legutolsó információm szerint idén már nem jön ki sajnos. Bár van esély még 2-3 könyvmolyképzős könyv megjelenésére 15-e után. Állítólag valami borítós gikszer van velük.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése