Ugrás a fő tartalomra

Brent Weeks - Az árnyékvilág peremén


Brent Weeks - Az árnyékvilág peremén
(Éjangyal Trilógia 02.


Brent Weeks - Shadow's Edge 
(Night Angel Trilogy 02.)  
Eredeti megjelenés: 2008.
Magyar kiadás: Könyvmolyképző Kiadó 2011
Hossz: 646 oldal
Műfaj: dark-fantasy
Fordította: Gazdag Tímea

Tartalom:
Kylar leszámolt orgyilkos életével. Az Istenkirály hatalomátvétele után a mestere, Durzo, és legjobb barátja, Logan halottak. Kylar új életet kezd: egy új városban, új barátokkal, új hivatással. Új életével új titkok kerülnek napvilágra és régi ismerősök keresik fel Kylart. A sok új rejtély közül csak egy, hogy Logan talán életben van. Kylart fájdalmas választások elé állítják: örökre kilép az árnyak közül, és békében él új családjával, vagy kockára tesz mindent, hogy végrehajtson egy utolsó, nagy megbízatást?




Az első résztől még nagyon óvakodtam, de főleg az igényes kiadás miatt azért megvettem és körülbelül két nap alatt elolvastam. Nagyon tetszett. Ennyi elég is volt hozzá, hogy a második részt a megjelenése napján azonnal beszerezzem, de sajnos csak most volt időm rá, hogy elolvassam.
A várakozást nem követte csalódás, a történet ott folytatódik, ahol az első résznek vége van. Hasonlóan fordulatos mint az első rész.
A harmadik rész tuti megvevős, elolvasós.
A kiadói infó szerint idén még kijön, szóval nem is kell olyan sokat várni rá.
Azoknak, akik szeretik az igényes fantasyt, nem riadnak meg a sötét tónusoktól, a mágiától és a vértől, szextől és káromkodásoktól. Igazi dark fantasy.

Értékelés: 9/10

Megjegyzések