Ugrás a fő tartalomra

Nyereményjáték

Nem telt el sok idő az előző nyereményjátékunk óta, de úgy esett, hogy a Halálparancs megjelenése alkalmából máris itt a következő. Mint azt bizonyosan tudjátok, a Halálparancs James Dashner nagy sikert aratott Útvesztő-trilógiájának előzményeit meséli el. A Cartaphilus Könyvkiadó jóvoltából most ezt a regényt nyerheti meg az a szerencsés játékos, aki helyesen válaszol nevetségesen egyszerű kérdéseimre...

A játék menete:
A válaszokat a profunduslibrum@gmail.com emailcímre kérem (Fontos, hogy az email címe Halálparancs legyen, ne kelljen már úgy összekapargatnom a válaszokat, köszönet!). A határidő - 10.08 10:00 - lejárta után összesítek, majd közjegyző nélküli oldschool barna baseball-sapkás (elhagytam a vonaton a múltkor...) húzást hajtok végre önhatalmúlag! :) Aki ezt a játékos posztot megosztja Facebookon, annak a nevét kétszer rakom a kalapba, de egyébként ez most sem kötelező. A nyertest emailben értesítem, és elkérem tőle a lakcímét, amit továbbítok a kiadónak. A nyereménykötetet már ők fogják postán eljuttatni hozzá!

A kérdések:
- Melyik volt a(z egyik) legjobb poszt-apokalipszises regény, amit életedben olvastál és miért tetszett annyira?
- Hány évvel játszódik korábban a Halálparancs, mint az eredeti trilógia?
- Előre láthatóan mi lesz majd a Halálparancs második részének - angol - címe, amikor 2016-ban majd megjelenik?



Tartalom:
Mielőtt megalakult a VESZETT, mielőtt létrejött a Tisztás, mielőtt Thomas belépett az Útvesztőbe, napkitörések sora érte a Földet, és szörnyű betegséggel fertőzte meg az emberiséget. A bolygó lakóinak nagy része odaveszett. Aki megbetegedett, annak lassanként elborult az elméje, és előbb-utóbb tomboló véglénnyé vált. Mark és Trina a túlélők kis csoportjához tartozik. Mindennap az életben maradásért küzdenek, az élelmükért, a nyugalmukért. A természet lassan mintha már az újjáéledés jeleit mutatná a napkitörések után, amikor egy napon különös légi jármű – egy Berg – jelenik meg az erdő fölött. A Bergről a kitörés vírusával fertőzött lövedékekkel kezdik lőni a csoportot.
Ismét menekülniük kell – de vajon ki az ellenség? Fertőzöttek és immúnisok egyaránt veszélyben vannak. Vajon az emberiség teljes kiirtása a cél? Ki akarja a pusztulásukat? Létezik kiút ebből a borzalomból?

Megjegyzések

  1. Köszönet a sok érdekes válaszért az egyes kérdésre, és a jó megfejtésekért. A szerencsés nyertes ezúttal Szűcs Nikolett lett. Gratulálok neki! A könyvet a kiadó fogja postázni a részére.

    VálaszTörlés
  2. Itt is koszonom szepen! Mar alig varom, hogy olvassam! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése