Ugrás a fő tartalomra

Nyereményjáték

Régen volt már a blogon játék, pont ideje, hogy újra legyen. Apropó nem is kell ahhoz, hogy játszunk, most mégis van. A Cartaphilus Könyvkiadó nem rég jelentette meg az új, már a filmes borítóval James Dashner Útvesztő trilógiájának második részét, a Tűzpróbát. A könyvből készült filmet hamarosan (09.17) a mozik is bemutatják, de még az előtt egy szerencsés játékos megnyerheti a regény egy példányát a kiadó jóvoltából. Ehhez pedig mindössze négy egyszerű kérdést kell megválaszolni.

A kérdések:
- Dashner hányadik megjelent regénye a Tűzpróba?
- Ki rendezte a filmváltozatot?
- Mi lesz a szeptemberben megjelenő előzménykötet magyar címe?
- Milyen műfajba tartoznak a regények?

A játék menete:
A válaszokat a profunduslibrum@gmail.com emailcímre kérem (Fontos, hogy az email címe Tűzpróba legyen, ne kelljen már úgy összekapargatnom a válaszokat, köszönet!). A határidő - 08.30 12:00 - lejárta után összesítek, majd közjegyző nélküli oldschool barna baseball-sapkás húzást hajtok végre önhatalmúlag! :) Aki ezt a játékos posztot megosztja Facebookon, annak a nevét kétszer rakom a kalapba, de egyébként ez nem kötelező, tudom, hogy néhányotok a falra mászik az Arckönyvtől... A nyertest emailben értesítem, és elkérem tőle a lakcímét, amit továbbítok a kiadónak. A nyereménykötetet már ők fogják postán eljuttatni hozzá!


Tartalom:
AZ ÚTVESZTŐ CSAK A KEZDET VOLT...

Thomas és társai azt gondolták, ha valaha élve kijutnak az Útvesztőből, akkor visszanyerik a szabadságukat, folytathatják korábbi életüket. Ám a titokzatos VESZETT még nem végzett velük. Újabb próba, újabb rémálom vár rájuk.
A Föld felperzselt vidék, melyen zombiszerű gyilkos lények kószálnak. A kormányok eltűntek, a világ anarchiába süllyedt. A remélt szabadság helyett a csapat még kegyetlenebb megpróbáltatásnak néz elébe: vár rájuk a Tűzpróba. Ebben a világban már nincsenek egyedül - és a többiek csak akkor maradhatnak életben, ha ővelük végeznek. Vérfagyasztó kalandokkal teli útjuk során nyoma vész a csapat egyetlen lány tagjának, Teresának, és a fiúk elhatározzák, hogy felkutatják, még ha ez az életükbe kerül is. Fogalmuk sincs róla, micsoda elképesztő veszélyek várnak rájuk. Nincsenek szabályok. Nincs segítség. A tét az életük. Thomasban pedig lassan felébred a gyanú: vajon nem az ő elméjében rejlik a szabadulásuk kulcsa?

Megjegyzések

  1. A játék nyertese Sipos Mihály lett, gratula neki és jó olvasást kívánok!

    A helyes válaszok pedig:

    A 9. megjelent regénye
    Wes Ball
    Halálparancs
    young adult

    Nemsokára újabb játékkal jelentkezek, ahol majd vigasztalódhatnak azok a játékosok is, akiknek most nem sikerült nyerniük.
    Köszönet a résztvevőknek! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése