Ugrás a fő tartalomra

Nyereményhétfő - újratöltve



Ezen a héten Gail Carriger - Soulless - Lélektelen című (puhafedelű) steampunk-viktoriánus-urban fantasy kötetéért lehet játszani, ami világszerte nagy sikereket ért el az olvasók körében.

A játék most sem lesz túlbonyolítva természetesen.

Összesen annyi lesz a feladat, hogy ehhez a poszthoz kommentben linkeljétek be a kedvenc könyvajánlótokat a Profundus Librum blogról és egy (de legalább egy fél) mondattal indokoljátok is meg, hogy miért arra esett a választásotok. A Facebookon tehát most semmit nem kell megosztani - bár persze nem tilos... -, és egyáltalán semmit nem kell ott csinálni!

A játék 03.07 (péntek) este 22:00-ig tart. A győztes nevét ennek a posztnak a végére fogom beírni - szombaton -, szóval aki játszott, nézzen ide majd vissza, hiszen ha látja a nevét feltűnni, egy emailt még kérnék majd tőle a profunduslibrum@gmail.com-ra a postacímével, hogy a küldeményt el tudjam juttatni hozzá!

UPDATE:
A szerencse ma RUIPAPÁnak kedvezett. GRATULÁLOK NEKI! A nyertes postacímét a blog email címére - profunduslibrum@gmail.com - várom. A nyereményét hétfőn postázom. :)

Megjegyzések

  1. http://profunduslibrum.blogspot.hu/2014/02/george-r-r-martin-lazalom.html#more

    Mert "ezer" éve olvastam már, és a Ti ismertetőtök emlékeztetett rá, hogy még hiányzik a polcomról ez a remek könyv. Persze már nem. =) Nem másodsorban jó ismertetőket írtok.

    VálaszTörlés
  2. http://profunduslibrum.blogspot.hu/2013/03/greg-egan-diaszpora.html
    Nagy kedvencem ez az ajánló, mert én is hasonlóan vélekedek a könyvről.
    Mondjuk én kiolvastam, de azt nem mondanám, hogy maradéktalanul értettem és élveztem minden mondatát. Pl. zavart benne az ellentmondás, a valós idő és a tau idő között. Valamint a nyelvezete sem a legegyszerűbb.

    VálaszTörlés
  3. http://profunduslibrum.blogspot.hu/2013/03/ernest-cline-ready-player-one.html

    Tetszett hogy mozgalmas, egyedi és jó könyv stílusa. Az egyedi létrehozott világ teli találat volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jó nagy kocka lehetsz te is, mint én. :D jó könyv valóban. :)

      Törlés
  4. http://profunduslibrum.blogspot.hu/2013/10/arkagyij-es-borisz-sztrugackij-stalker.html

    Valamiért ez a könyv nekem teljesen kimaradt, elkönyveltem a játékokból született tucatkönyvek egyikének... A leírást elolvasva aztán kedvet kaptam hozzá, elolvastam, és nem bántam meg :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem volt meg neked a Stalker? Pont neked? ...játékokból született... Ez jó! :D

      Törlés
  5. http://profunduslibrum.blogspot.hu/2011/09/konyvismerteto_14.html

    egyetlen hasonló témájú poszt-apokalipszis könyvet sem bírtam kiolvasni ,ez a poszt elolvasása után tudtam nem fogok csalódni -igy is lett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem lehetett annyira rossz mert én éreztem benne az esélyt és nem bántam meg .már csak a harmadik kötet lenne jó -de az még nagyon messze van..

      Törlés
  6. http://profunduslibrum.blogspot.hu/2011/09/konyvismerteto_14.html

    Magamtól sose vettem volna meg a könyvet, de a blog hatására megtettem és hatalmas csalódás volt, de azért végigszenvedtem. (Ezt a könyvet leszámítva viszont az összes többi - általam is olvasott - könyv kritikájával egyetértek.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ;-) ez jó!
      Egyébként sajnálom, hogy nem jött be, nem sokan osztják a véleményed, de persze nem tetszhetett mindenkinek. :)

      Törlés
  7. http://profunduslibrum.blogspot.hu/2013/06/hugh-howey-silo.html

    Először gondolkodtam, hogy Abercrombie Első törvényes könyvsorozatából kapcsán írt valamelyik linked szúrjam-e be, de aztán a választásom Hugh Howey-ra esett, A siló kapcsán.

    Az ajánlód kapcsán az olvasási listám élére tettem, majd amikor befejeztem az éppen aktuális könyvet, akkor rögtön neki is ugrottam a Woolnak. Nagyon hangulatosan írta meg az első fejezetet, majd a többivel elég mélyen vezetett be az általa kreált posztapokaliptikus világba. Jelenleg a Shift-et olvasom tőle, de ha ilyen lassú tempóban haladok az olvasással, akkor idén nem fogom befejezni. :) Pedig csak egy kicsivel több időt kellene rá szentelnem.

    VálaszTörlés
  8. http://profunduslibrum.blogspot.hu/2012/09/jon-sprunk-az-arny-fia.html

    Ez volt az egyik vélemény, aminek hatására elkezdtem olvasni a könyvet és nem csalódtam. Sőt sokkal jobb lett mint amire számítottam. Nekem 10 pontos mindenképpen.

    VálaszTörlés
  9. Főleg a Fumax könyves véleményeidet szoktam elolvasni. A legtöbbel nem értek egyet, de volt egy, amivel igen.

    http://profunduslibrum.blogspot.hu/2014/01/mark-lawrence-tovisek-csaszara.html

    Sullivant, Sprunkot és Wellst én sokkal jobban szeretem, mint Lawrencet, de az ő könyvei is olyanok, amiket kihagyhatatlannak tartok.

    VálaszTörlés
  10. hááát most sem nyertem -igaz nem is szoktam.
    na mindegy azért maradok és elolvasom a legújabb írásokat..

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése