Ugrás a fő tartalomra

Fantazmo - Mo. új SF/Fantasy oldala


Örömmel jelenthetem be, hogy október elsején elindult Magyarország új fantasztikus témájú online magazinja, a Fantazmo, ahol rengeteg írással, cikkel, szórakoztató tartalommal igyekszünk kiszolgálni a fantasztikumot szerető legszélesebb közönséget a hard sci-fi, high- és dark fantasy olvasóktól a fantasztikus film- és sorozatnézőkön, a képregényolvasókon át a misztikus regények és filmek kedvelőiig bezárólag.

Igyekszünk, ugyanis az oldal szerzőjeként nekem is van a honlaphoz egy pirinyó közöm. A site ugyan még gyerekcipőben jár, de illusztris szerzőtársaimmal jelenleg is azon dolgozunk, hogy minél hamarabb megtöltsük tartalommal, és ne csak álom/ígérgetés maradjon, miszerint naponta többször is friss írás kerül majd fel.
A Fantazmo-n debütáló saját cikkeimet a PL-re is fel fogom rakni majd körülbelül két hetes csúszással - csak hogy itt is meglegyen minden írásom -, de mindig a PL marad az én játszóterem, és sok olyan cikk lesz a jövőben is, amit csak itt lehet majd olvasni.

Remélem a magazin elnyeri majd sokatok tetszését, addig pedig likeoljátok a Fantazmo-t a Facebook-on is.

Ide - vagy emailben - pedig cikkötleteket várok mindenfajta (SF/F/H) témában. Ti miről/kiről szeretnétek olvasni - nem feltétlenül tőlem - majd? 

Megjegyzések

  1. Az egész oldal egy nagy bingó pötty parádé. Nagyon jó ötlet a genre és a média jelölése ikonokkal, de ennél lehetne szofisztikáltabb...és diszkrétebb. Kisebb...nem ennyire telített színekkel...és a betűk helyett ikonokkal (lézerpuska/űrhajó, kard/sárkány, mittudomén), szivesen segítek.
    Igen, tudom, ez nem arról szól, milyen tartalmat látnék szivesen. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A designba nem nagyon van beleszólásom. Szerintem írj nekik közvetlenül az oldalra. :)

      Törlés

Megjegyzés küldése