Ugrás a fő tartalomra

Címtelen


Egész nap írtam egy posztot egy könyvről, ami szerelem volt első látásra. Szuper volt, hosszú, szívből szóló és remélem érdekes is - most persze úgy érzem, az év posztja. Kész volt. Iszonyú jó idézetekkel. Elmentettem. És eltűnt. Egyszerűen felszívódott előnézetestől, idézetestől, képestől. Mindenestől. NEM HITTEM A SZEMEMNEK, percekig keresgéltem, biztos megvan az valahol - gondoltam. Hát nem volt meg. Nagyjából egy hete érleltem magamban a gondolataimat, annyira jól akartam megírni. Most épp olyan szinten szétvet az ideg, hogy csodálom, hogy van még monitor meg billentyűzet egyben a közelemben.
Semmi erőt nem érzek magamban, hogy újraírjam. Pedig kurvára megérdemelné. És egy hosszú sorozat első kötete volt. Ezen alapult volna a második kötet és a sorozat többi (csomó) részének ismertetője. Ráadásul blogszünet is lesz egy hétig - jövőhéten -, mikor megyünk nyaralni, és ez egy időzített poszt lett volna - Nektek!
El sem tudom képzelni, mi történhetett, hiszen online írtam itt a blogger felületén, és nem üres a poszt, hanem a poszt maga is eltűnt.
Ez durván elszúrta nem csak az estémet, de.... Ahová csak tudtok - és ahová nem is képzelnétek -, rohadt cifra káromkodásokat képzeljetek a szövegbe, csak kurvára moderálom magam!

A FASZA, jövőheti, időzített poszt helyett meg itt van... ez - nézzetek majd rá vissza jövő héten újra!

Olvassátok el Larry McMurtry - Texas Rongyos Lovagjai sorozatának első részét, a Gyilkosvölgy - Küldetés a semmibe-t, mert KURVA JÓ! BADASS! El fogom olvasni az egészet végig, mert megvett kilóra!
A legjobb western, amit életemben olvastam! 10/10! Kedvenc! És ez a négy részes sorozat egyik legrosszabb része. Miben lehet jobb a legjobb, elképzelésem sincs, de majd mikor odajutok, elmondom. Hacsak ez a rohadt szabotáns Blogger-szar el nem tünteti azt is!

Bocsi! És a kurta ajánlóért is!

AKAROM VISSZA A POSZTOMAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 A jó b..................................

Megjegyzések

  1. Ez a poszt (nem az eltűnt és megsiratott, hanem ez, ami itt fenn "füstölög") meggyőzött róla, hogy egy jó könyvsorozatról van szó, ami szerethető és olvasásra érdemes.
    A bejegyzés elérte a célját.
    Az meg, hogy még mindig "pernyeszaga" van (nem a könyvnek, hanem a posztnak) teljesen mellékes.
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen! :) Ennyire volt erőm még hirtelen.

      Törlés
  2. nekem tetszik ez a poszt is, bár a könyvről is szívesen olvasnék.:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd a második részről szóló posztra megpróbálom újra összeszedni a gondolataimat. A két könyv gyakorlatilag úgyis egy. :) Csak optimistán! :)

      Törlés
  3. és ha fölbukkan akkor, amikorra időzítetted? meg amilyen hálátlan népség vagyunk, lehet, többen és előbb olvassuk el egy ilyen poszttól :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én leszek a legboldogabb, ha így lenne, de erre semmi esély szerintem.

      Törlés
  4. (Laci, miért egy csaj szeme az avatárod?:DD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. passz. majd lecserélem, csak nem találtam semmit, ami jó lenne. Mert egyébként nem ezt kéne mutatnia. Ez ugye a G+-ban a saját avatárom, a saját (privát) accountom. A blog a saját accountján működik (működne), a saját logójával, és mindenhol az a G+-os cím is van beregisztrálva - mármint hogy a blog és a blog G+-os accja van összerendelve egymáshoz -, mégis az én privát accom jele látszik mindenhol. De már nem is érdekel. Feladtam. :D

      Törlés
    2. azért ez jó. először összeomlott a freeblog, most meg elkezd nyűglődni a blogspot. ha átmegyünk a wordpressre, fogadjunk, az is megmurdél rövid időn belül.:D

      Törlés
    3. Most könnyen el tudom képzelni. :S

      Törlés
  5. csak nem leszitt is napszemű pippakenn-poszt? :D
    amúgy tényleg vicces, azt nemértem, hogy nem érte meg karban tartani a freeblogot?! pedig én meg kis híján odaköltöztem :) blogspot meg pont azért nem fordult meg a fejemben, mert ilyen kis erőszakos, mindent mindennel össze akar kötni.
    az nem murdel meg szerintem, egy csomó külföldi asztrológus odaköltözött a blogspotról és máig boldogan élnek, csak fizetős, ha barkácsolni akarod a blogodat, asszem, évi tíz dollár.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zerge, akkor az nem az én felületem. hadd nyúljak már bele mindenbe, amibe akarok.:)

      Törlés
    2. Én is szeretem hegesztgetni. :)

      Törlés
  6. én nem hegesztgetek ugyan, de hogy az elvi lehetőség azért megmaradjon, én sem mentem oda lakni :D

    VálaszTörlés
  7. Sebaj! Majd újraírod a nyaralás alatt! Felügyelni foglak!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése